joi , iunie 20 2024
Home / Casa si Gradina / Ferestre Brasov

Ferestre Brasov

De ce merita sa alegeti ferestre Brasov din lemn?

Achizitia unor ferestre Brasov pentru noua locuinta sau inlocuirea ferestrelor vechi este cu siguranta o investitie foarte importanta.

Ferestrele pe care le alegeti trebuie sa fie de cea mai buna calitate, iar in aceste conditii le veti folosi zeci de ani de acum inainte.

Exista posibilitatea de a va orienta spre ferestre care au tamplaria din lemn. Va puteti orienta de asemenea si spre ferestre care au tamplaria din aluminiu sau pvc.

Cele mai apreciate sunt insa ferestrele cu tamplarie din lemn. Tocmai din acest motiv va prezentam in randurile de mai jos cateva motive concrete datorita carora merita sa le alegeti.

Ferestre Brasov cu tamplaria din lemn: Avantaje concrete

Indiferent ca vreti sa alegeti aceste Ferestre Brasov pentru o casa sau orice alta cladire noua, sunt cea mai buna optiune. De asemenea, sunt solutia ideala si daca doriti sa inlocuiti ferestrele vechi. Iata motive concrete:

1. Aspect estetic uimitor

Este cat se poate de adevarat faptul ca ferestrele cu tamplarie din aluminiu sau pvc sunt atragatoare. Cu toate acestea insa, nu se pot compara cu cele care au tamplaria din lemn. Lemnul este mult mai frumos si mult mai elegant in comparatie cu alternativele.

2. Durata de viata indelungata

Ramele ferestrelor din lemn ar putea dura multi ani, in timp ce ferestrele din PVC ar dura probabil mai putin de 30 de ani. Cand sunt intretinute corespunzator, ferestrele dvs. din lemn pot rezista eficient la uzura si pot dura toata viata.

Ferestre BrasovDupa 30 de ani de utilizare, cel mai probabil ferestrele din PVC vor fi inlocuite, pe cand cele din lemn vor arata la fel ca in primele zile de utilizare. Deci, acesta este un alt motiv intemeiat pentru a le alege.

3. Lemnul este prietenos cu mediul

Ferestrele cu rame din lemn sunt mult mai prietenoase cu mediul in comparatie cu PVCu. Ele vin de fapt cu un GWP (potential de incalzire globala) negativ, ceea ce implica faptul ca, pe perioada lunga de functionare, sunt capabili sa reduca cantitatea de CO2 din atmosfera.

In timp ce productia de PVCu implica eliberarea de substante chimice foarte otravitoare, dintre care sase au fost listate de guvernele europene pentru eliminarea prioritara.

Utilizarea lemnului din surse durabile face ca aceasta optiune de incadrare a ferestrei sa fie de departe cea mai ecologica dintre toate.

4. Lemnul este un bun izolator natural

Lemnul actioneaza ca un izolator natural care mentine temperatura casei tale confortabila. Lemnul este izolator natural, ceea ce ajuta la retinerea caldurii in casa dvs.

Acest lucru la randul sau, reduce de asemenea emisiile de carbon, si prin urmare, va reduce factura de energie electrica, mentinand in acelasi timp gospodaria calda si confortabila.

5. Potrivite in orice decor

Se stie despre lemn ca este un material care poate fi vopsit cu usurinta. Asadar, puteti sa vopsiti ramele din lemn ale acestor ferestre Brasov ori de cate ori doriti. Daca aveti casa decorata in stil clasic, ferestrele din lemn reprezinta cea mai buna optiune.

Daca doriti sa aveti o locuinta moderna, lemnul este de asemenea optiunea ideala. Puteti vopsi ramele ferestrelor astfel incat sa se asorteze perfect cu mobilierul si cu celelalte obiecte de decor.

Cand renovati sau reamenajati locuinta, puteti vopsi si ferestrele si usile din lemn. Acest lucru nu este insa posibil daca optati pentru usi si ferestre cu tamplarie din aluminiu sau pvc.

Asadar, exista suficiente motive care sa va determine sa va orientati spre ferestre Brasov cu tamplaria din lemn. Cu siguranta nu exista o optiune care sa ofere mai multe avantaje decat ferestrele si usile cu acest tip de tamplarie.

Check Also

Geamuri Termopan Brasov Preturi

Geamuri Termopan Brasov Preturi

Ce factori au influenta pentru geamuri termopan Brasov preturi? Multi proprietari de locuinte cauta informatii …

Close