vineri , mai 24 2024
Home / Casa si Gradina / Termopan Brasov

Termopan Brasov

Ce motive intemeiate am sa aleg geamurile termopan Brasov?

Daca sunteti in cautarea unor ferestre noi pentru casa dvs., cu siguranta trebuie sa va orientati spre ferestrele termopan Brasov. In momentul in care veti intelege beneficiile pe care acestea sunt capabile sa vi le ofere, veti intelege ca sunt solutia perfecta pentru locuinta dvs. Indiferent daca va renovati locuinta sau daca construiti o casa noua, ferestrele cu geam termopan ar trebui sa fie alegerea dvs.

In continuare aveti posibilitatea de a descoperi unele dintre cele mai evidente avantaje pe care acestea ar putea sa vi le ofere.

Geam termopan Brasov: Avantaje evidente ale acestora

Ferestrele cu geam termopan Brasov sunt diferite de cele traditionale deoarece, au geam cu doua sau cu trei straturi de sticla, intre care exista una sau doua camere de aer.

Aceste camere sunt umplute cu aer sau gaz inert precum argon sau cripton, pentru a oferi beneficii precum cele pe care le veti afla in continuare.

Termopan BrasovIn ceea ce priveste tamplaria, geamurile termopane au tamplarie din PVC in general, dar unii proprietari aleg si aluminiul ca material pentru tamplaria termopanelor. In schimb, geamurile traditionale au tamplaria din lemn si au un singur geam, cu un singur strat de sticla.

Cele traditionale nu sunt la fel de eficiente precum termopanele. Acestea din urma va ofera foarte multe avantaje, cum ar fi si cele de mai jos:

1. Sunt mai eficiente energetic

Ferestrele cu geam termopan Brasov sunt mult mai eficiente din punct de vedere energetic decat ferestrele cu geam simplu. Expertii sugereaza ca in climatele calde, ferestrele termopane cu geam dublu de sticla pot reduce consumul de energie cu pana la 18%.

In zonele cu clima rece in schimb, aceste ferestre sunt deosebit de eficiente intrucat ajuta proprietarii sa isi pastreze temperaturile interioare din casa, fara a se pierde caldura.

Vara in schimb, nu permit ca aerul cald de afara sa patrunda in interior, pentru a crea disconfort. Acesta este unul dintre cele mai evidente avantaje ale geamului termopan, si doar datorita acestui avantaj isi merita banii, dar lista avantajelor continua.

2. Economisirea banilor de la plata facturilor la energie

Prin reducerea consumului de energie cu ferestrele termopan Brasov cu geam dublu, veti reduce costurile cu energie. Potrivit unor experti, se estimeaza ca costul energiei ar putea fi redus cu pana la 30%.

In timp ce ferestrele cu geam termopan costa initial mai mult decat cele cu geamul simplu, reducerea facturii de energie in timp face ca aceasta sa fie o investitie buna. Cu ferestrele cu geam termopan de calitate superioara, ar trebui sa va asteptati sa vedeti imediat economii la factura de energie.

3. Geamurile termopane sunt prietenoase cu mediul inconjurator

Aceste ferestre cu geam termopan PVC Brasov sunt o optiune mai buna pentru a va face casa prietenoasa cu mediul. Deoarece ferestrele cu geam termopan va ofera temperatura confortabila in casa, veti consuma mai putina energie.

Astfel, aceste ferestre au un impact pozitiv asupra mediului inconjurator in comparatie cu ferestrele cu geam simplu. Mai putina utilizare a energiei inseamna mai putine gaze cu efect de sera in mediul nostru.

De asemenea, casele eficiente energetic sunt mai apreciate de persoanele care cauta case de vanzare. Daca veti dori sa vindeti casa vreodata, veti avea un avantaj datorita termopanelor instalate.

4. Izolatie fonica eficienta

Poluarea fonica din mediul exterior cauzata de lucrarile de constructii de afara, traficul auto, vecinii galagiosi, copii care se joaca etc., se poate scurge in casa dumneavoastra. Ferestrele cu geam termopan Brasov ofera o bariera mai groasa intre dvs. si exterior.

Aceasta protectie suplimentara nu numai ca reduce consumul de energie, dar ajuta si la evitarea zgomotelor nedorite. Poluarea fonica va poate afecta somnul, productivitatea si starea de spirit. Prin scaderea nivelului de zgomot nedorit din casa dvs., va puteti creste sanatatea.

Check Also

Cornise

Cornise

Care sunt scopurile utilizarii unor cornise? In momentul in care vine vorba despre cornise, trebuie …

Close