joi , iunie 20 2024
Home / Servicii / Trupa Nunta

Trupa Nunta

Ce trebuie sa stim inainte sa alegem o trupa nunta?

Inca din momentul in care stabilesc sa isi uneasca destinele, multe cupluri deja se gandesc sa angajeze o trupa nunta. Isi doresc ca marele eveniment din viata lor sa fie unul cu adevarat reusit, de care sa vorbeasca lumea cu multa admiratie.

Ei bine, inainte de a alege o formatie care sa cante la nunta lor exista cateva lucruri pe care cuplurile trebuie sa le cunoasca. Aceste lucruri sunt prezentate in randurile care urmeaza, deci trebuie sa ramaneti si sa cititi cu mare atentie.

Cand se alege o trupa nunta pentru marele eveniment?

In primul rand, trebuie sa va ganditi la faptul ca o trupa nunta renumita are agenda plina. Deci, ar trebui sa discutati cu reprezentantii formatiei cu cel putin un an si jumatate sau doi ani inainte. Acum este si mai dificil sa gasiti o trupa libera, mai ales ca a fost si pandemia si multe cupluri si-au amanat evenimentele, iar acestea s-au suprapus.

Trupa NuntaDe asemenea, mirii trebuie sa aleaga o trupa care sa le cante la nunta doar cand sunt siguri ca isi doresc acest lucru. Adesea sunt grabiti sa semneze contractul pentru a-si asigura serviciile unei trupe.

Ei bine, mirii trebuie sa stie 100% ca isi doresc o nunta la care sa aiba formatie. Trebuie sa fie 100% siguri ca isi doresc o anumita formatie. Trebuie insa ca inainte de toate sa asculte formatia respectiva cantand live. Trebuie sa vada la lucru instrumentistii si solistul sau solistii trupei. Doar atunci vor putea sti 100% daca isi doresc sau nu trupa respectiva la eveniment. apoi, ar trebui sa contacteze formatia si sa inceapa discutiile.

Este nevoie de contract?

In mod evident, cuplurile care cauta o trupa nunta pentru evenimentul lor se intreaba daca este necesar un contract. Ei bine, cu siguranta raspunsul este da. In primul rand, existenta unui contract dovedeste faptul ca totul este legal. Mirii sunt clientii care apeleaza la serviciile formatiei. Formatia presteaza un serviciu iar astfel incaseaza o anumita suma de bani.

Contractul este foarte important iar mirii trebuie sa fie atenti la clauze. Este important sa se asigure ca nici o clauza din contract nu este incalcata. In caz contrar se pot alege si fara bani, dar si fara formatie la eveniment.

Cat costa angajarea unei formatii la nunta?

Multe cupluri si-au pus aceasta intrebare. Nu putem oferi un raspuns concret pentru ca fiecare trupa isi evalueaza munca si isi cere pretul pentru serviciul prestat.

Cert este faptul ca preturile au crescut foarte mult in toate domeniile, la fel si onorariul formatiilor. In plus, conteaza foarte mult si reputatia formatiei, numarul instrumentistilor dar si alti factori. In orice caz, o formatie cunoscuta cel putin pe plan local canta acum pentru minim 2000 – 3000 de euro la eveniment. In schimb, formatiile cu o reputatie mai buna au onorariile semnificativ mai mari. Unele formatii nu canta pentru mai putin de 5000 – 6000 de euro/eveniment.

De asemenea, cuplurile trebuie sa mai tina cont de un detaliu important. Este posibil sa fie obligate prin contract sa suporte unele cheltuieli. Transportul, cazarea si mancarea membrilor formatiei cu siguranta vor influenta suma de bani platita de catre miri.

Asadar, acestea sunt informatii pe care le consideram utile si care credem ca va pot fi de mare ajutor. Puneti aceste sfaturi in aplicare si alegeti formatia potrivita la nunta voastra!

Check Also

Instalatii Electrice Pentru Cladiri de Birouri

Instalatii Electrice Pentru Cladiri de Birouri

Informatii generale despre instalatii electrice pentru cladiri de birouri In momentul in care vine vorba …

Close